Advertentie 1 SBM 2018 A4 Kl
Advertentie-1-SBM-2018-A4_kl

Sporters beleven meer

Vreugde, verdriet, zweet, inspanning, ontspanning, plezier, kracht, techniek, emotie. Sport brengt zoveel teweeg. Maar sport brengt vooral ook mensen samen. Zoals hier vandaag op dit fantastisch sportevenement.

Niet alleen is dit evenement een mooi visitekaartje voor Vlaanderen maar organisaties als die van vandaag geven ook kansen aan onze atleten om te schitteren voor eigen publiek. Meer nog: het geeft ook de kans aan veel supporters om van heel nabij prestaties van de bovenste plank te mogen beleven. En wie weet: misschien zelf geïnspireerd te raken om aan het sporten te gaan. Om net als hun kampioenen hun sportieve grenzen te verleggen.

Zoveel mogelijk Vlamingen laten genieten van al wat sport te bieden heeft: dat is wat we met de Vlaamse regering beogen. En daarom investeren we dan ook met volle overtuiging in sportinfrastructuur, in het klaarstomen van potentiële winnaars en in evenementen als vandaag. Wie weet krijg ook jij vandaag een sportkriebel te pakken? Want hiervan ben ik alvast overtuigd: sporters beleven meer!

Ik wens jou, de organisatoren en alle atleten een prachtige wedstrijd toe.

Philippe Muyters,Vlaams minister van Werk, Economie, Innovatie en Sport

Don't miss out on the action!

Sign up for our newsletter.

We care about your data. Read our privacy policy.

Official partners